2011. november 30., szerda

Palotás Petra : Bécsi kávé, pesti lány - Jelenlegi ára: 2 410 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Bécsi kávé, pesti lányA könyv listaára: 2940 Ft. Leírás:
Palotás Petrát először televíziós műsorvezetőként ismerhette meg az ország. Még ezalatt az idő alatt történt, hogy kacérkodni kezdett az írással: elsőként egy krimivel rukkolt elő. Ezt követte beszámolója kislány születéséről. Most pedig - hűen az örök változatossághoz - egy igazi könnyed női lektűrrel lepte meg olvasóit. A történet főszereplője egy igazi belevaló kis vörös, Répássy Rebeka, aki szerencsét próbálni érkezik Bécsbe. Soványka kenyerét recepciósként keresi, mígnem egy este a tévében fel nem figyel egy hirdetésre, amelyben a Kísérletkastély című induló valóságshow-hoz toboroznak jelentkezőket. Amit nyerni lehet: siker, ismertség és sok-sok pénz, vesztenivaló pedig semmi nincs - ezzel a gondolattal jelentkezik Rebekka a műsorba. A lányt be is válogatják a szereplők közé, aki a stúdióban egy ismeretlen, önálló szabályokkal bíró világgal kénytelen szembenézni: bízni senkiben sem lehet, mindenhol magukat barátnak álcázó riválisok lesik, még az őt megkörnyékező jóképű producerben, Marcusban sem biztos, hogy megbízhat. Vajon Rebeka elég erős lesz ahhoz, hogy tisztán végigjátsszon egy ilyen kőkemény játszmát? Kiderül az egyáltalán nem kőkemény regény végére. ISBN: 978-963-9971-76-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 410 Ft

Az aukció vége: 2011-11-30 23:31
. Palotás Petra : Bécsi kávé, pesti lány - Jelenlegi ára: 2 410 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése